Details

6.92 avg. rating (69% score) - 73 votes

Antena 3 este un canal de televiziune privat de știri din România. Acesta este deținut de compania Antena 3 S.A., care face parte din grupul Intact. Emisiunile sale prezintă informații legate de domeniul social, politic, dar și mediul de afaceri. Directorul general al Antena 3 este Mihai Gâdea. Antena 3 este singurul post de televiziune din România afiliat la CNN International (post secundar din cadrul rețelei CNN), ceea ce permite fiecăruia din cele două televiziuni să-și preia cu costuri reduse transmisiuni ale celuilalt.

antena 3 live

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

4 Comments

  • Am un mare respect pentru toti jurnalistii, dar cum sa faci asa ceva?

  • erbu 1 year ago

    respect traian basescu

  • conteaza 11 months ago

    Deveniti penibili, daca luati in cosiderare pe cei care ies in strada acum? Acum au curaj, dar acum 3 ani nu aveau, le era frica sau nu-i intersa soarta altor oameni. Au existat sute poate mii de oameni care s-au sinucis datorita anumitor guvernari proaste si acum pentru 32, poate 40, poate 50 de victime trebuie sa sufere alti sute de mii, sau poate milioane de oameni? Sa ma ierte Dumnezeu, eram plin de compasiune pentru victimele din Colectiv, dar acum, dupa cele inamplate, chiar nu ma mai intereseaza.

  • Soferi Noi DE ziua de azi sant mai pericolos ca si cand eram eu ajutor sofer ari trebui introdus legea din ani 1970 atuncea se invata meserie