Details

6.87 avg. rating (69% score) - 8 votes

Boomerang este un canal de televiziune apărut în SUA pe care se difuzează desene animate. Boomerang are vechile desene de pe Cartoon Network și alte desene animate.

A fost lansat pe data de 7 noiembrie 2009, și este disponibil în rețelele Romtelecom Dolce, Digi Cablu Digital, Digi Satelit, RCS-RDS, Focus Sat și UPC România.

La început, desenele erau difuzate în limba engleză. Din data de 15 iunie 2010 Boomerang transmite unele seriale și în limba română. Din data de 12 octombrie 2011 toate serialele Boomerang sunt transmise în limba română, au fost introduse reclamele în limba română și de aceea majoritatea desenelor au fost șterse de pe grilă.

Boomerang România este unul dintre cele mai populare canale de televiziune care ajunge la 741.000 de copii în fiecare lună. În noiembrie, postul era situat pe locul 2 pe acest segment de piaţă. Cele mai apreciate seriale sunt The Garfield Show, Tom și Jerry se dau în spectacol şi Scooby-Doo.

Boomerang este o rețea de cablu și satelit digital cu recepție 24 de ore, oferind cel mai bun divertisment animat, clasic și contemporan. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, și familiilor acestora, oferind un amestec interesant de desene animate vesele și amuzante pentru toată familia, cum ar fi: Scooby Doo, Tom și Jerry și Looney Tunes. Boomerang dispune de servicii localizate în întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa unde este disponibil în 13 limbi, în 56 de țări și în peste 48 de milioane de case.

Dublajele sunt oferite de studiourile Zone Studio Oradea (redenumit Broadcast Tex International în 2012), Mediavision, SDI Media în studioul Fast Production Film (doar serialele Orășelul leneș și Bufnița și prietenii ei) și Nord Media Studio (doar serialul Povești cu Tom și Jerry episoadele 1-17).

Boomerang este un brand deținut de Turner Broadcasting System International, Inc. – Turner Broadcasting System, Inc. (TBS), o companie Time Warner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.