Details

7.81 avg. rating (78% score) - 81 votes

Eurosport este cel mai mare canal sportiv de satelit și cablu din Europa. Are mai multe ediții și coloane sonore, în diferite limbi cum ar fi engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză sau română.
Versiunea în limba română a fost lansată pe 29 noiembrie 1997.
Programele Eurosport conțin meciuri de fotbal, competiții din toate sporturile, jocuri olimpice, un sezon de iarnă complet și toate competițiile de snooker din World Snooker Tour.

Istorie:

Acestă televiziune a fost lansată în 1989 ca un joint venture între European Broadcasting Union și Sky Television plc. Când Sky a fuzionat cu BSB s-au decis să se concentreze asupra canalului BSB The Sports Channel care a fost redenumit Sky Sports. Eurosport a fost închis în mai 1991 după ce concurenții de la Screensport au depus o plângere împotriva lor la European Economic Comission. Totuși, canalul a fost salvat cand Grupul TF1 a înlocuit BskyB. În aceeași lună, canalul Eurosport a reînceput transmisia. Pe 1 martie 1993, canalul prin cablu și satelit Screensport a fuzionat cu Eurosport, al cărui proprietar a devenit grupul francez TF1, Canal + și Havas Images. Din ianuarie 2001 este complet deținut de TF1.

384-EuroSport[1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

8 Comments

 • davidbogdandorin 1 year ago

  Sa le explice cineva comentatorilor penibili si nesimtiti de pe Eurosport ca nu se vorbeste in timpul jocului si ca stupiditatile lor le gasim pe internet daca ne intereseaza .oare cine-i plateste sa strice un asemenea meci ( djocovici-wawrinka) .

 • la_pensie murray 1 year ago

  Daca Murray nu reuseste sa joace tenis cu-n Djokovic intr-un picior si cu o singura mana, e timpul sa iasa la pensie!

 • remus 1 year ago

  si comentatorul si invitatul lui [mare antrenor si chipurile vorbitor de engleza] au declarat-o pe veronica cambell descalificata in seriile de 200m beijing 2015 ,necunoscand regulamentele iaaf.intrebarea e : unde gasiti asa incompetenti .mai ales antrenorul plin de el, mare cunoscatorin atletism . ma asteptam. macar sa-si ceara scuze pentru prostiile debitate pe un post serios .

 • Tiberiu Ungureanu 11 months ago

  La finalul transmisiei finalei snooker, Bulgaria Open, comentatorul ne-a informat ca, prin trofeul castigat, nord-irlandezul Mark Allen s-a apropiat la doar doua trofee de englezul Mark Allen. Ascultati inregistrarea! Ha!, ha!, ha!
  Cu stima, Tiberiu Ungureanu.

 • LAZARESCU MIRCEA 4 months ago

  va rog sa atrageti atentia tipului care prezinta reclama la WV ca nu se spune doispemiide euro ci douasprezecemiide euro pentru ca o mie/doua mii , dar poti spune doispe boi, sau doispe prosti, sau dobitoci, asta pentru ca mai aud si copiii si se pot lua dupa un tampit !

 • Bogdan 4 months ago

  Halep – Stosur: Domnilor, comentatorii vostri sunt si stupizi si prosti si lipsiti de patriotism. Ati auzit vreodata ce inseamna sa sustii un compatriot in turnee internationale, ce inseamna sa te bucuri alaturi de el cand castiga si sa-l sustii atunci cand merge mai slab? Imi pare rau ca nu am alta alternativa decat sa ascult acesti incompetenti care nu au ajuns niciodata la nivelul acestei fete extraordinare. Rusine incompetentilor si rusine si postului ca permite incompetentilor sa emane asemenea comentarii.

 • ovidiu 1 month ago

  alo domnilo comentatori ma uit la eurosport 1 de vreo 15-20 min si voi nici macar nu stiti sa spuneti in ce sat au ajuns cei de la ciclism(la vuelta)pentru ca aveti treaba cu faimosul stilp.mai centrativa si la ce se intimpla in direct ca sunteti totusi comentatori profesionisti sau asa credem noi

 • ovidiu 1 month ago

  comentatori de post local nici decum de eurosport….penibil