Details

8.85 avg. rating (88% score) - 26 votes

Eurosport 2 este cel de-al doilea canal de televiziune al Eurosport. În grila de programe a acestui post își au locul sporturile extreme, sporturile de echipă (handbal, baschet și volei european) precum și transmisiunile în exclusivitate pentru România a Barclay’s Premier League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

5 Comments

 • mihnea 1 year ago

  neatza!chestia cu HSV singura care nu a retrogradat nu e chiar corecta.Bayern nu a jucat in primul sezon,a promovat din2BL si acolo a ramas,in timp ce HSV a jucat de la inceput.bafta,un fan in suferintza…H96…\m/

 • mihnea 1 year ago

  mor de ciuda!!!iar are norocHSV cum a avut cu hannover96.aveau un sut SPRE poarta si conduceau cu 2-0!!!
  ce valoroase se demonstreaza acele 3 puncte…..offffH96

 • mihnea 1 year ago

  faci egal in deplasare cu echipa de pe locul 2, dupa 0-2 la pauza si cu sansa de 3-2 in min 91…si cazi de pe loc neretrogradabil direct in groapa….cum spune neamtzu’:Abstiegskampf ist eine Schlampe!!!…nu ma mai tzine pipota:-((((((((

 • Ion Turcu 1 year ago

  Sunt curios cine este comentatorul partidei de snooker dintre Higgins și Jones, din cadrul Australian Snooker Open. După cum știe ce gândesc jucătorii, este fie un supraom fie un ciumete de comentator.

 • laurentiu 4 months ago

  Luati-l pe gangavu care comenteaza acum si nu-l mai puneti sa comenteze in viata lui la televizor !!! A,A,A ex:Halep-a etc,etc!!!