Details

8.47 avg. rating (84% score) - 15 votes

Kanal D (de la Kanal Doğan) este o televiziune din trustul de televiziune turc Doğan care emite conținut mixt din România. Este construită pe modelul televiziunii cu același nume din Turcia. Televiziunea Kanal D a fost înființată în anul 2007, prin asocierea trustului Dogan cu Ringier, care deține 25% din acțiuni. În anul 2007. Kanal D a încheiat luna ianuarie a acestui an pe poziția a treia în topul televiziunilor dupa ProTv si Antena 1 din toata România, cu un rating mediu de 1.1% și o cotă de piață de 5.7% pe publicul comercial, depășind astfel posturi TV precum Prima, TVR 1 sau Acasă TV.

Cele mai vizionate programe Kanal D sunt serialul istoric „Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, serialul dramatic „Feriha”, emisiunea ficțională „Ochii din umbră” și emisiunea „TEO show”.

Este bine cunoscut faptul că postul Kanal D difuzează seriale turcești, dovedindu-și succesul în rândul publicului cu audiențe record, iar acest fapt a dus la încercarea altor posturi concurente de a difuza seriale turcești, fără mare succes, însă.

kanal d online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 Comment

  • vreau sa vad si eu sa vad programele romanesti stau in strainatate si as vrea sa vad si eu ce mai e pe acasa