Details

7.17 avg. rating (71% score) - 265 votes

ProTV este un canal de televiziune privat comercial din România. A fost lansat pe 1 decembrie 1995 și este deținut de compania ProTV SA, care face parte din grupul Central European Media Enterprises. ProTV a fost în 2012 cel mai vizionat canal de televiziune din România, având o cotă de piață medie de 16,8.

Începând cu 3 septembrie 1999 compania emite de asemenea un semnal propriu pentru Republica Moldova, sub marca ProTV Chișinău, care difuzează pe lângă programele ProTV București (după o grilă proprie, diferită de cea românească) o serie de jurnale și emisiuni locale și propriile calupuri publicitare pe toată durata zilei.

Emisiuni:

La Măruță- este o emisiune de divertisment prezentată si moderată de Cătălin Măruță. Această emisiune este difuzată de luni până vineri în intervalul orar 17:30-19:00,fiind lider de audiență în acest înterval. În emisiune sunt invitate, de obicei, vedete autohtone. Cătălin Măruță are în cadrul emisiunii și un band care însoțește fiecare parte a show-ului cu melodii live personalizate. Formația emisiunii este formată din două trupe: una formată din cinci băieți, și anume trupa Zero, însoțiți de două domnișoare, numite „veverițele lui Măruță”, Alina Chinie și Mădălina, care formează trupa Red Blonde.

Românii au talent este o emisiune de divertisment jurizată de Andra, Constantin Cotimanis, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu și prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România, peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară urmărind emisiunea.

România, te iubesc!, este o emisiune jurnalistică marca Știrile ProTV, prezentată de Cristian Leonte

Apropo TV este o emisiune de divertisment prezentată de Andi Moisescu, în emisiune se „diseacă” ultimele reclame și evenimente din showbiz-ul românesc.

Ce se întâmplă doctore? este o emisiune medicală prezentată de Oana Cuzino.

Omul care aduce cartea este o emisiune în care criticul literar Dan C. Mihăilescu, realizatorul emisiunii, prezintă cărți alese dintre ultimele apariții din spațiul publicistic, de la cărți de filozofie, istorie, beletristică, eseistică și până la dicționare și ghiduri practice. Modalitatea de prezentare oscilează, de la caz la caz, de la una de tip academic la una neconvențională, non-conformistă.

Pro Motor este o emisiune despre automobile, prezentată de Roxana Ciuhulescu.
După 20 de ani este un talk show politic, cu numeroși invitați.

Vocea României Un talent-show al cărui format provine din Țările de Jos. Sunt 4 membri în juriu: Tudor Chirila, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga. Emisiunea este prezentată de Pavel Bartoș.

MasterChef România este o emisiune culinară prezentată de Răzvan Fodor și jurații sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hâdean și Florin Scripcă. Premiul este de 50.000 de euro.

Lecții de Viață este o emisiune ficțională care se bazează pe întâmplări din viața reală. Ea este creată de constantin entertainment, este difuzată de luni până vineri în intervalul orar 16:00 – 17:00

Pe 1 decembrie 2007 ProTV a început să transmită experimental filme, meciuri și alte emisiuni proprii în format HD, creând astfel un nou program numit ProTV HD.

Pro TV HD este unul din cele 3 canale emise în momentul de față de către Pro TV SA, în format de înaltă definiție, celelalte două fiind Sport.ro HD si Acasă TV HD.

Pro TV HD a fost prima televiziune HD din Europa Centrală și de Est, începând transmisia terestră pe 1 decembrie 2006. Postul se poate recepționa prin DVB-T (trasmisie digitală terestră) pe Canalul 30 în București și pe UPC , pe Telekom TV și DigiTV HD (canalul 5 în cadrul receiverului digital HD Humax Digi+C).

pro tv hd online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

5 Comments