Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

12 Comments

 • Baws 1 year ago

  Domle, eram bine sanatos…pana sa ma uit la emisuiunea lui Maruta. Dupa ce am vizionat 1 ora din aceasta emisiune, am simtit cum creste cancerul, am fost la doctor si mi-a zis ca o sa mor, de cancer la cap, de la cati neuroni am pierdut… am zis ca mor.

 • Hardau Daniel 1 year ago

  Super

 • Alina Radu 1 year ago

  OK mistoo

 • Scoateti ochii la mame ca se stia ce sorta aveau copii in orfrlinate dar pe vremurile aceelea nimemi habar nu avea de soarta lor ptr ca nu permitea ceausescu. Eu nu condamn pe nimeni de nimic chiar daca nu sunt deacort cu ceea ce au facut doar Dumnezu le poate hotar soarta acestor femei si pedeapsa care o merita.

 • Mihai Tanasuca 1 year ago

  Ok

 • Silisteanu Anne Marie 1 year ago

  Emisiunea acesta este un aranjament.Ce este cel mai rau este ca cei puturosi si cei care fac aliante castiga, iar cei care muncesc sunt eliminati.Frumos exemplu pentru copii nostri.Nu ne vom mai uita la asa ceva.

 • costa 1 year ago

  Desigur ca sunt revoltat de caz. Daca as fi in putere m-as intilni separat cu acesti huligani.Dar emisiunea lui Maruta m-a dezamagit, a fost o emisiune in care incerca sa se apere, si- a luat aliat pe Ponta, pe doctorul din Iasi,etc.Maruta , nu ai singe in instaklatie oricit ai vrea sa demonstrezi contariul

 • ionut 1 year ago

  Tanarul ala care venise din Spania sa faca nunta si a murit impreuna cu prietenul lui de 14 ani intr-un accident de masina numai “painea lui Dumnezeu” nu era…

 • Merisanda nu trebuie sa fie judecata pentru despartirea noastra ca si frati, o femeie cu un diagnostic ca si al mamei mele nu poate sa creasca un copil… numele meu este Alex si sunt fiul lui Merisanda stau si tremur in fata monitorului pentru ca nu mi-am vazut familia de apropape un an, sunt incredibil de emotionat doar cand stau si ma gandesc ca mama insfarsit o sa isi vada fetita de care imi povestea inca de cand eram un baietas… ma bucur si va multumesc pentru reunirea mamei mele cu fiica mult prea pomenita… cu drag va multumesc Alex fiul lui meri cel mijlociu

 • George 9 months ago

  Buna ziua! De cand a aparut Florin Calinescu la ROMANII AU TALENT,a stricat toata emesiunea. Acel om nu stie decat sa jigneasca concurentii,sa-si bata joc de ei si sa faca comentarii subtile cu tenta de ironie si jignire. Acei oameni vin sa vada daca au talent sa poata face ceva cu el ,sa-l fructifice,sa auda si parerea unor artisti care au legatura cu talentul lor,nu sa fie luati in deradere. Probabil ca domnul Calinescu confunda ROMANII AU TALENT cu ROMANII SUNT BATJOCORITI SI UMILITI. Imi imaginez cum se simte acel om care vine sa faca ceva si daca nu este placut e facut ca pe maidan. Parerea mea e ca e mai simplu sa-i zici omului simplu un ,,nu”si cateva argumente,decat sa-i tii o multime de critici dure si sa-l faci sa se simta ultimul om. E urat si frustrant! multumesc!

 • Cenean Rodica 8 months ago

  Am fost atenta la o stire de acum cateva minute, legata de faptul ca in COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania) nu ar aparea meseria de SOFER !
  Exista, sa fie numai bunavointa din partea companiilor sa se foloseasca de ea.
  Se gaseste pe prima pagina a site-ului Ministerului Muncii la “Domenii”, apoi “Munca” unde se deschide o lista cu lista meseriilor (ordine alfabetica) si ve-ti gasi la numarul 740) cod COR =132439 – conducător activitate de transport rutier.
  Unii de la conducerea firmelor nu au auzit de “sinonime”, sau chiar nu stiu ce inseamna !!!!!
  Un pic de bunavointa si un pic de creier !!!!!!!!!!!!!!!

 • Iordache 7 months ago

  batrani si nelinistiti